i want robert <3
Archívum - 2009. október

Vanity Fair képek

2009.10.31. 15:01

Új Vanity Fair képek érkeztek :) Eszméletlenűl szexik. Még elég rossz minőségben vannak mert az Enews mutatta be őket, viszont jócskán lehet látni, hogy Rob mesésen fest. Azon gondolkoztam, hogyha megjelennek a héten Robról ezek a képek ps-be, akkor lehet hogy a mostan készülőben lévő dizit azt talonba rakom, és lehet máskor rakom fel, mert úgyérzem ezekből igazán jó layoutot tudnék összehozni ;) Bocsánat megint a kiskéoekért, de nem tudok most photoshoppal vágni :S Mert ismét nem akarok friss nélkül maradni :)

megnézem az ultra szexi fotósorozatot!

Egy tegnapi videó :) Tele Rob mosollyal :)

2009.10.31. 14:52

Elnézést, hogy most jelentkezem! De a könyv megjött, és mint a gép olvasom :))) Még csak tegnap este érkezett meg a csomag, azt is olyan mohón téptem fel, mint egy éhes kisgyerek csomagot kapott volna tele étellel! Már a 310.-oldalon járok :)) És máris imádom a könyvet :)) Térjünk át a frissre, nagyon gyors leszek ugyanis minél hamarabb szeretnék visszamenni olvasni :) Érkezett egy tegnapi videó. Aki követi a híreket, az tudja, hogy az Eclipse forgatásnak hivatalosan is vége, Rob tegnap érkezett LA-be. Jött egy videó is tegnapról, ami nyílván ma került fel a netre, és Rob folyton vigyorog, annyira cukorborsó *.*

 

Címlap?

2009.10.30. 12:14, sum

Bocsi hogy késve jövök, de a dizit készítem :)) szóval most nem volt időm képeket csinálni ezért másolva kellett hoznom :S De friss nélkül meg nem akarok maradni :S A dizit azért csinálgatom most, mert vagy 2 hét múlva fog felkerülni, ugyanis, jövőhéten szombaton és vasárnap osztálykiránduláson leszek -.- Novemberbe, értitek -.-" nah és a frisshez, annyit, hogy lehetséges hogy Rob lesz a következő Vanity Fair magazin címlapján. Néhány kivágott képet is beraktak, hogy ezzel kíváncsíbbá tegyenek minket. Szerintem ez tuti Rob, ugyanis, kinek van ilyen cukin vékony szája?? És miért éppen egy OLYAN hajat raknának be, ami Rob jellemzője... (hajtúrás) túl sok az egybeesés :)

Rob és Kristen szakítottak.... (újabb duma)

2009.10.29. 21:41, sum

Hoztam nektek egy neonos cikket, ahol a hasamat fogva röhögtem xDDD Még azt sem tudták az emberek igazából, hogy Robsten egyáltalán jártak-e, de mostmár ők biztosra tudják hogy szakítottak xD Vicces... nagyon nevetéges. De ha szakítottak is, az ő ügyük...

Bennfentesek tudni vélik, hogy azért lett vége a románcnak, mert Robert folyton arról beszélt, hogy szíve szerint már aznap feleségül venné Kristent, amitől a színésznőnek már felállt a szőr a hátán. Furcsa ez a mai világban, nekem valahogy úgy tűnt, hogy ez fordítva szokott így lenni, nem?

„Robert folyton a házasságról beszélt, de Kristen úgy döntött, inkább tartsanak szünetet. Úgy érezte, a kapcsolatuk már a családjával töltött idő rovására megy.”- mesélte a pár egy ismerőse.

A pár egyébként hivatalosan sosem ismerte el összetartozásukat, de számtalan alkalommal kapták őket lencsevégre intim helyzetekben. Ismerőseik szerint az utóbbi időben rengeteget vitatkoztak és ebben közre játszott, hogy nagy távolság választotta el őket egymástól.

Most, hogy befejeződött a filmforgatás, elég nehéz megoldani, hogy találkozzanak. Robert visszamenne Angliába, Kristen viszont inkább maradna Los Angelesben"- tette hozzá a barát.

A két színész egyébként az Alkonyat harmadik epizódjának forgatása alatt közösen bérelt lakosztályt Sheraton szálloda 34. emeletén, a kanadai Vancouver-ben, amiért éjszakánként 850 dollárt fizettek.

Edward és a Volvo - Újdonság

2009.10.29. 10:15, sum

Egyéb New Moon ,,csoda

2009.10.29. 10:07, sum

Hmm, jóreggelt :) Tudom, nem szokásom ilyen mozgóképeket hozni, de ezeket muszáj volt! Rob, annyira gyönyörű, pláne hogy egyre közelebb jön, és a felsője rátapad a mellkasára :P O.O Megmeg lassított is... szóval, nem tudom mi lesz itt, de hogy a moziban mindenki a vászont fogja nyaldosni, abban biztos vagyok O.O Mindegyik animációhoz írtam egy kicsit, hogy addig olvasgassátok, amíg frisselek, mert most a dizit is készítgetem :)


OMG!!!!! Spoiler videó!

2009.10.28. 13:55
47 perc smárolás, 1:54 perc farkaskészítés :)

Jézus, jézus jézus!!! Reggelt találtam 2 olyan videót, amitől elaléltok! Az egyik vidin azt láthatjátok, hogyan csinálták meg a farkasokat, rettentő érdekes, ilyet még nem láttam, úgymondanám ez a New Moon - How it's Made-je :)) És a  másik! Az egy spoiler videó, ahol Edet és Bellát láthatjuk smárolni, és jóval hosszabban, mint amit a trailerben láthattunk *.* Olyan, mint az Alkonyatban amikor eltolja magától Edward Bellát mert nem bírja magát kontrollálni :) Ez is ugyanaz, ezt viszont muszáj volt megnéznem!Rob: Edet James Deanről mintázta.

2009.10.28. 13:45

A Twilight világhírű szívtiprója bevallotta, hogy az általa játszott karaktert jórészt a legendás színészről mintázta.

Robert Pattinson, az Alkonyat és az Újhold sztárja elárulta, hogy Edward Cullen karakterét a hollywoodi legendáról, James Dean-ről mintázták.

A Haragban a világgal-nak komoly hatása volt az első filmre, onnan van például a frizura és egyebek” – mondta Pattinson, majd hozzátette – „A karakter is sokban hasonlít a két filmben, és van egy átlagos lány, aki kirángatja a tulajdonképpen különc fazont az unalomból.

A színész azonban még mindig nem tudja, hogy mit kezdjen az őt öveő érdeklődéssel – „Még nem nagyon tudom, hogy minek köszönhetem. Talán később rájövök majd, hogy hogyan tudtam volna egy kicsit jobban kezelni ezt. Most még mindig olyan vagyok,mint egy szarvas a reflektorban.

Robert most már ahhoz is kezd hozzászokni, hogy mindenk Edward-nak nevezi – „Kezdettől fogva mindenki Edward-nak hív. Nem nagyon érdekel. Van valami ebben a karakterben, ami pillanatok alatt magával ragadja az embereket. Nem vehetem fel a versenyt a saját karakteremmel, keményen kellene küzdenem. De nem tudom, hogy akarok-e egyáltalán. Inkább csak elengedem az egészet.

Interjú a vámpír(okkal)

2009.10.27. 12:09

Megint később jelentkezem, mert ismét filmet néztem :$ csak most a Tintaszívet, nagyon tetszett :))  Videóval jöttem, ahol a Volturi tagjait faggatják. Ez is egy kalóz videó, úgyhogy minél hamarabb nézzétek meg, ugyanis nem tudom hogy mikor töröltetik :S Ha töröltetik. A Volturinak nagy sikere van, mert ahogy elkezdődik a videó, rögtön mindenki sikít... részemről... én max üvöltenék...  nem szeretem a Volturit. Nekem ne dobálja senki Edet mert harapok :)

NM pikcs

2009.10.26. 10:34

Megint jövök, most hoztam nektek a New Moon-ból ismét 1 HQ-nak nem nevezhető kép, de elég jó, és nagy minőségű. Kár hogy ismételten, csak egy kép érkezett, de ennyi van ennyivel kell beérnünk :) Mindenesetre, alig 20 nap van hátra a New Moon-ból :)

http://i36.tinypic.com/21318p4.jpg http://i37.tinypic.com/esu4qv.jpg http://i37.tinypic.com/esu4qv.jpg

Külföldi NM poszterek

2009.10.26. 10:31

Nah kicsit késve, de hozom a reggeli frisst, röviden az ok, hogy miért nem jöttem hamarabb, mert megnéztem azt a magyar Álom.net c. filmet. Hát, nem akarok belegázolni azoknak a lelkébe akiknek ez tetszett, de egyszerűen förtelmes volt. Hogy ez a Rib... Labancz Lilla mennyire tehetségtelen kis sutyonc, az döbbenet. jah és a másik ok, hogy nem igaz hogy ennyire le kellett koppintani a hajrá csajokat -.- oksé hogy ugyanaz a szotri, de azért, amikor a Regina-Lilla küldte a videó üzenetet, az benne volt a Hajrá csajokban is. Szánalmas.  Akkor, jött egy török és 2 db lengyel poszter. ne lepődjetek meg, hogy 2 ugyanolyan kép van, de az egyik török, a másik lengyel, és a 3. is lengyel :)

http://i37.tinypic.com/25gghsy.jpg http://i37.tinypic.com/25gghsy.jpg http://i38.tinypic.com/107me83.jpg

HQ pikcsek

2009.10.25. 08:32

Jóreggelt :) Hoztam nektek 2 darab HQ New Moon képet. Az Edwardos az promo kép, a Bella és Edwardos pedig egy egyszerű HQ "film kép" A smárolós HQ-ban nagyon tetszik, az Edes alap hogy bejön, olyan szexii *.* Szerintem ne hagyjátok ki!

http://i34.tinypic.com/1zpjreg.jpg http://i37.tinypic.com/do2on7.jpg http://i37.tinypic.com/esu4qv.jpg

Töltsd le a New Moon soundtracket!

2009.10.24. 13:56

Nah végre sikerült letölthetővé varázsolnom a New Moon soundtrackjét, szerencsére megtaláltam az egyik torrent oldalon, és letöltöttem, no meg nyilván hogy eszembe jutottatok és fel is rakom nektek! Tömörítve tettem fel, mert ugye megauploadra, csak úgy lehet több fájlt feltölteni ha tömörítjük.

Soundtracken található összes szám:

01. Meet Me At The Equinox - Death Cab For Cutie - Meet Me At The Equinox - Death Cab For Cutie.mp3 7 Mb
02. Friends - Band Of Skulls - Friends - Band Of Skulls.mp3 6 Mb
03. Hearing Damage - Thom Yorke - Hearing Damage - Thom Yorke.mp3 8 Mb
04. Possibility - Lykke Li - Possibility - Lykke Li.mp3 8 Mb
05. A White Demon Love Song - The Killers - A White Demon Love Song - The Killers.mp3 7 Mb
06. Satellite Heart - Anya Marina - Satellite Heart - Anya Marina.mp3 6 Mb
07. I Belong To You (New Moon Remix) - Muse - I Belong To You (New Moon Remix) - Muse.mp3 6 Mb
08. Rosyln - Bon Iver & St. Vincent - Rosyln - Bon Iver & St. Vincent.mp3 8 Mb
09. Done All Wrong - Black Rebel Motorcycle Club - Done All Wrong - Black Rebel Motorcycle Club.mp3 5 Mb
10. Monsters - Hurricane Bells - Monsters - Hurricane Bells.mp3 6 Mb
11. The Violet Hour - Sea Wolf - The Violet Hour - Sea Wolf.mp3 7 Mb
12. Shooting The Moon - Ok Go - Shooting The Moon - Ok Go.mp3 6 Mb
13. Slow Life - Grizzly Bear (With Victoria Legrand) - Slow Life - Grizzly Bear (With Victoria Legrand).mp3 8 Mb
14. No Sound But The Wind - Editors - No Sound But The Wind - Editors.mp3 6 Mb
15. New Moon (The Meadow) - Alexandre Desplat - New Moon (The Meadow) -
Alexandre Desplat.mp3 7 Mb
16. Thunderclap - Eskimo Joe - Thunderclap - Eskimo Joe.mp3 6 Mb

LETÖLTÖM!

Kiütőtték a tinisztárt! (?)

2009.10.24. 10:58

Alig egy évig volt listavezető Amerikában Robert Pattinson, az Alkonyat  című film sztárja a népszerűségi listán. Mostanra már csak a harmadik a tinilányok kedvencei között. A sors fintora, hogy az első helyet az a Taylor Lautner kaparintotta meg előle, aki a vámpíros sorozatban is a vetélytársa. A mindössze 17 esztendős félvér srác ma már naponta 4-500 rajongói levelet kap, és érte állnak sorban a filmstúdiók, pedig a New Moon majd csak novemberben kerül az amerikai mozikba. A kedvencek listáján a második Chace Crawford, akit a magyar lányok A pletykafészek című sorozatból ismerhetnek.

Egyelőre Robert Pattinson is szépen eléldegélhet a szerepeiből, hiszen egymás után öt filmre kötött szerződést Hollywoodban. 

Véleményem: Hülyeség! Nem azért, mert Rob a kedvencem, hanem eleve... hol van Taylor Robhoz képest?! Sehol! Rob sokkal tehettségesebb... Nem bántom Tayt, de sehol nincs csinosderékhoz képest...

Fan artok *.*

2009.10.24. 10:55

Mostanában nem volt szokásam felrakni a fan art alkotásokat, de ezek annyira szépek, hogy muszáj veletek megosztanom őket! Természetesen a legtöbb Bellát és Edwardot ábrázolja, vagy az egész? :M Nem emlékszem, majd kiderül... Mindenképpen nézzétek meg, én nem hagynám ki! Belinkelve, szóval ámuljatok és bámuljatok *.* Ui: Azért nem emlékszem mert ezt a frisst 10 kor kezdtem el írni, csak közben takarítom a szobámat, szóval nem egyszerű..

http://i36.tinypic.com/a2rgxu.jpg http://i35.tinypic.com/f383yp.jpg http://i35.tinypic.com/zk25pz.jpg

Karaokéban alázta Jackman

2009.10.23. 15:10

Piás-bulizós emlékeit elevenített fel a napokban az Alkonyat sztárja, Robert Pattinson, amikor arról mesélt, hogyan győzte le őt karaokéban az X-Men filmek csillaga, Hugh Jackban.

,, Japánban futottunk össze, és bementünk egy karaokébárba. Éppen ABBA számokat játszottak, és mi is beneveztünk a versenyre. Hugh elképesztően énekelt. Gondoltam, hogy győzni fog, annál inkább, mivel nála is többet ivott, a hangja pedig csak jobb lett a sok szakétól! "

2 új NM videó!

2009.10.23. 10:42

Eddig még nem láthatott videókat tekinthettek meg! Mind a kettőt tegnap rakták fel. Nem is néztem meg, csak a kommenteket, és ott van néhány ahol írják hogy ezek új részek! Nem szegem meg a fogadalmam, majd a filmben látom :) Aki szeretné megnézni, természetesen ne hagyja ki! A linkeket köszi a chateseknek :)

Ui: MInél hamarabb igyekezzetek őket megnézni, ugyanis bármikor rájöhetnek, hogy pölö a 2 videó az  "kalóz" mivel látható hogy kamerával felvett, és bármikor törölhetik! Ez csak azokat érinti, akik szeretnék megnézni!

 Első videó: Rob és a VolturiMásodik videó: Bella and Ed

New Moon új trailer

2009.10.22. 11:10

Megjött a legújabb trailer betekintés a filmbe, amit mgé eddig nem láhattunk! Nem igazán fogok tudni róla sokat beszélni, mivel nem fogom már őket megnézni :S Az okokat már olvashatta aki akarta, úgyhogy aki képes megnézni az nézze, aki meg nem annak leborulok  a lába előtt :) Semmi értelme megnézni... csak annyi, hogy már ezek a részek ne legyenek újdonságok. csak felraktam, hogy aki tényleg megakarja nézni, az azért láthassa :)

Series magazin scans

2009.10.22. 11:06

Jönnék a mai második frissel, a Series City magazinból vannak új scan lépek. Tiszta jók! Azokból a képekből is láthattok párat, ami a fejlécen van! Nagyon szuper scan képek, van egy pár, szóval remélem megnézegetitek őket! Elég veszélyes lesz a világ, hogy Robról ilyen szexi képek jelennek meg... Rob mindenesetre vigyázz a lábadra, nehogy pár rajongó kigáncsoljon, és eless, majd rádvessék magukat!

http://i38.tinypic.com/axy813.jpg http://i38.tinypic.com/24652ed.jpg http://i33.tinypic.com/2h2ob38.jpg

NM screencaps

2009.10.22. 11:02

Végre itt az őszi szünet, yeee! Alig vártam már :) Hoztam nektek 1 nap kihagyás után frisseket! A New Moon-ból ismét jelent meg pár screencaptures, amikről azt írják HD minőségűek, és trailer létükre tényleg nagyon faszentosak :) Mindenképpen nézzétek meg, főleg a farkas-szemes az tiszta jó, hogy Bella látszódik!

http://i38.tinypic.com/25irebt.jpg http://i34.tinypic.com/28hiyh4.jpg http://i35.tinypic.com/2r4r1xl.jpg

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******